FÅLLA ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Sändningspolitik
1. Skriv ned ditt riktiga och korrekta namn och leveransadress, inklusive postnumret och ditt telefonnummer noggrant och fullständigt när du beställer på nätet. Vi ansvarar inte för dem utan framgång leverans som orsakas av felaktiga kundnamn och leveransadress.

2. Vi sänder oftast ut för att din angiven adress inom 1-2 dagar sedan vi bekräftat din betalning, samtidigt, kommer vi skicka en ny faktura till dig med spårningsnummer kan du spåra din beställning på nätet i 48 timmar sedan du fick det.

3. Om du har speciella krav om deklarera beskrivning och förklara värdet på leveransfakturan, vänligen maila oss direkt när du kassan nätet. Annars kommer vår logistikavdelning skriva så ELECTRONIC PROV och markera det deklarerade värdet om 50-80USD vardera som standard. Vi ansvarar inte för order konfiskerade som orsakas av deklarera beskrivning och förklara värdet.

4. När du mottog jordlotten, kontrollera noga innan du skriver ditt namn på leveransfakturan kan du vägra att ta emot den om du tror att det var skadad eller missat något under leveransen, och du måste maila detaljerna för oss, så att vi kan be kompensera från vår kurir, och vi kan överväga att skicka nya skifte eller de missade delarna till dig.

Leveransmetoder

På grund av olika omständigheter i olika länder vid olika tidpunkter, måste vi använda vårt omdöme i valet vår kurir. Allt vi behöver från våra kunder är den tid då de önskar att få sina produkter, och vi kommer att välja kuriren enligt detta krav.
Returer
Otvättat eller oanvända (förutom tryout) kan returneras inom 30 dagar från den dag varorna mottogs. Produkt (er) skall återlämnas Tillstånds emot eller varor kommer att skickas tillbaka till avsändaren.

*** Riktlinje
1>.En retur Tillstånd måste erhållas från kundtjänst att få en återbetalning. Eller tillbaka paketet kommer tillbaka till dig.
2>.Please indikerar orsaken till returen för att få returtillstånd och återgå adress.
3>.Pack merchandise säkert. Inkludera följande information med din retur: Bill-till namn, adress; ship-to namn, adress; beställningsnummer; orsaken till returen.